DESPRE NOI

Cabinetul de recuperare si terapii alternative RamVerde, va invita sa descoperiti, beneficiile terapiilor naturiste, pentru pastrarea sau redobandirea sanatatii.

Misiunea noastra este sa oferim tuturor persoanelor indiferent de varsta si nevoi, servicii personalizate de terapii holistice ce vizeaza ingrijirea trupului, sufletului si spiritului, cu scopul de a prevenii si combate dezechilibrele din viata dvs., oferind un mod de viata care va ajuta sa dezvoltati pacea interioara si sa aveti atitudinea corespunzatoare pentru a trece mai usor peste problemele aparute in viata.

Cabinetul de recuperare si terapii alternative RamVerde, sprijina copii cu dizabilitati oferindu-le consiliere si tratament, ajutandu-i in recuperarea fizica, integrarea sociala si dobandirea independentei.

 

1

     

2

  3  

Echipa noastra este alcatuita din terapeuti pasionati de munca lor, care lucreaza cu dragoste si daruire, fiind gata sa raspunda tuturor intrebarilor si sa vina in ajutorul dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie. Ne place sa spunem despre noi ca suntem o mica familie si asteptam ca si dvs. sa faceti parte din ea.

Acordati-va timpul necesar parcurgerii informatiilor, vedeti daca rezonati cu terapiile naturiste si lasati-va sufletul sa decida pentru terapia care simtiti ca se potriveste cel mai bine asteptarilor dvs! Va stam la dispozitie pentru a raspunde intrebarilor, va sprijinim in cautarile dvs. si va indrumam in procesul de imbunatatire a starii de sanatate si a calitatii vietii dvs.


Afectiuni care se pot trata/ameliora: infertilitate, ovare polichistice, fibrom uterin, enurezis nocturn, dismenoree, amenoree, cistită, litiază renală, adenom de prostată, menopauza, hipo/hipertiroidism, tulburări de creştere la copii, noduli mamari, răceli, în special la copii, sinuzită, laringita, faringita, pneumonii, astm bronşic, alergii, hiper/hipotensiune arterială, cardiopatie ischemica, ateroscleroză, colici la nou-născuţi, reflux gastro-esofagian, colon iritabil, constipaţie, diaree, balonări, dureri abdominale, litiază biliară, gastrită, ulcer, hernie hiatală, nevralgie de trigemen, migrene, dureri de cap, insomnii, SINDROM DOWN, AUTISM, ADHD-ADD, EPILEPSIE, poliartrită reumatoidă, sechele dupa AVC, scleroză multiplă, tetrapareza spastica, spondilită anchilozantă, hernie de disc lombară, cervicală, acufene, vertij pe fondul unei oboseli accentuate, scolioză, cifoza, lordoza, spondiloză cervicală, rahitism depistat la copii, luxaţie congenitală de şold, întindere sau ruptură musculară, periartrită scapulo-humerală, recuperarea genunchiului postoperator (fractură de menisc, ligamente încrucişate), recuperare postoperatorie secţiune tendon achilian, torticolis,coxartroză, gonartroză, entorse, discopatie lombară, etc.


Galerie foto


ECHIPA

Valentina Taulescu


I N T E R V I U R I :
DIALOGURI INTRE MINTE SI INIMA
  Valentina Taulescu
Terapeut in terapii alternative

Competente in:

• Terapie Bowen
• Rejuvance (Lifting facial natural)
• Fitoterapie
• Reflexoterapie
• Iridologie clinica
• Masaj traditional Tibetan
• Masaj Ayurvedic
• Masaj Drenaj limfatic
• Tehnica Qi Gong
• Feng Shui traditional
• Bazele fundamentale ale terapiilor complementare
• Organizare, formare si asistenta cursuri de Iridologie
• Psihologie

 

Despre mine

Am trait multe dimineti pe acest pamant, insa una singura a fost dimineata trezirii. Ea a aparut atunci cand am fost pregatita sa o vad si sa o cuprind in inima mea, pentru a n-o lasa niciodata sa plece. Trezirea nu a avut scenariu, ea s-a intamplat pur si simplu atunci cand m-am abandonat deschiderii totale, cand am acceptat sa eliberez neconditionat, iubirea si frumusetea din mine. Astfel am lasat deoparte tot ce facusem pana atunci si am spus ”Faca-se Voia Ta Doamne”! Iar darurile au inceput sa se manifeste imediat ce sufletul meu a fost curat.

Mi-am ascultat sufletul si am pornit intr-o calatorie in care am capatat cunoastere si experienta, pas cu pas. Cu fiecare initiere primita m-am deschis mai mult catre iubirea neconditionata, compasiune, inţelepciune si am ajuns sa practic cu mare dragoste si daruire, terapiile naturiste, descoperind mai mult decât o vocaţie, descoperind înainte de toate bucuria de a oferi ajutor persoanelor care ma solicita. Nevoia de a-mi ajuta semenii aflati în suferinta face parte din dorinţa profunda a sufletului meu, de a darui şi de a primi iubire.

 
 

Valentina Taulescu

 
A R T I C O L E :
SfatulMedicului.ro myTEX.ro
LIBERTATEA tratamente_naturiste
 
I N T E R V I U R I :
TV Bistrita
  Vasile Alexei Melnic
Doctor Neurolog, Gastroenterolog, Iridolog

Competente in:

• Medic specialist in medicină generală, Neurolog, Gastroenterolog
• Practicant in Iridologie clinica de
30 de ani
• Autor a trei cărţi de Iridologie clinica si diagnostic
• Profesor de Iridologie clinica de 10 ani - perfecţionare în diagnostic pe iris.
• Absolvent al Universităţii de Medicină din Chişinău şi al Academiei Militare Medicale din Petersburg,

Urmareste-l pe Facebook

 

 

Ochii nu sunt numai oglinda sufletului, ci si a … starii de sanatate. Pare incredibil, dar irisul ne poate dezvalui bolile de care suferim sau vom suferi. Printr-o privire de cateva secunde in ochii unei persoane, pot citi nivelul de imunitate, gradul de toxine din corp si afectiunile de care omul respectiv va suferi in viitor. Iridologia este o stiinta de perspectiva, vizand profilaxia bolii. Ochii dovedesc stari ale corpului pe care echipamentele din ziua de azi nu le pot depista: traumatismele de la nastere, energia vitala, longevitatea, aprecierea nivelului de imunitate si gradul de intoxicare a organismului. Se pot surprinde si parti de natura psihofiziologica, de exemplu, simptome ale asteniei nevrotice. Un aspect foarte important este ca se pot depista boli ale unor organe, chiar cu 10 ani inainte ca acestea sa se manifeste clinic.

In Romania, numarul celor care practica iridologia este scazut, deoarece, spre deosebire de alte state, aceasta disciplina nu se studiaza in facultatile de medicina. ‘Iridologia este o metoda ce se practica inca din antichitate. In strainatate, se studiaza in cadrul facultatilor de medicina, ca disciplina de sine statatoare.