<   REFLEXOTERAPIA – frumusetea simplitatii <  

este o tehnica de tratament simpla si eficienta, cu radacini adanci in intelepciunea si cunostintele medicale ale orientului antic. Practicata corect si cu daruire, aceasta metoda terapeutica este capabila sa echilibreze functiile organelor interne la nivel fizic si energetic.

Scopul reflexologiei este de a insanatosii trupul si mintea cat mai repede si usor posibil, pentru ca pacientul sa nu mai aiba nevoie de tratament si sa se poata bucura de viata. Prin reflexoterapie nu se trateazã simptomatologia bolilor, ci cauzele lor. Cand energia vitala interioara se blocheaza, incetineste sau se dezechilibreaza, tratamentele sustinute de reflexoterapie au efectul de a imbunatatii calitatea energiei, in mod natural si fara efort, pana la cel mai sanatos nivel pe care organismul nostru, mintea si mediul il permit.

Pentru efecte de durata ale tratamentului, reflexoterapia poate fi combinata cu presopunctura, masajul, fitoterapia, meloterapia, cromoterapia si aromoterapia.

  img
 
Terapia consta in aplicarea unei presiunii si stimularea cu ajutorul degetelor, a punctelor reflexogene de la nivelul picioarelor, mainilor sau urechilor, care corespund tuturor organelor si partilor corpului uman. În acest fel se induce o stare de relaxare profundă şi se stimulează procesul de vindecare al organismului, prin reducerea stresului, eliminarea toxinelor, imbunatatirea activitatii organelor interne si a metabolismului, reechilibrarea circulatiei sangvine si limfatice, pentru echilibrarea intregului sistem de energie interioara.

Poate fi aplicatã la toate categoriile de varstã, profilactic si pentru afectiuni acute sau cronice. Marele avantaj constã în completa lipsã de toxicitate, în conditiile în care omenirea traverseazã o epocã foarte poluantã, inclusiv pe plan medical. De obicei la aceastã metodã recurg persoanele care nu au obtinut vindecarea afectiunilor prin remedii medicamentoase sau cei care doresc sã fie sãnãtosi folosind metode naturiste.

Afectiuni şi boli în care este utilă:
• tulburări endocrino-metabolice: ale tiroidei, paratiroidelor (spasmofilie), suprarenalelor, ovarelor, testicolelor, sterilitate, obezitate, diabet, hipoglicemia,osteoporoză, guta, alergiile
• afectiuni respiratorii: astm, bronsita, laringita, traheita
• boli cardio-vasculare: anghina pectorala, hiper/hipotensiune, ateroscleroză, cardiopatie ischemică, infarct miocardic, hemoroizi, varice, etc
• afecţiuni digestive: gastrită, ulcer gastric si duodenal, constipaţie, diaree, enterocolita, apendicita,
• afecţiuni hepato-biliare: hepatită cronică si virala, ciroză, litiază biliară, pancreatita acuta
• afecţiuni reno-urinare: infecţii urinare, litiază renală, prostatite, enurezis nocturn, nefrita, cistita
• afectiuni ale oaselor: artrite, reumatism, poliartrita, artroze, spondiloza, lumbago, discopatie, hernie,
• afecţiuni neurologice: boala Parkinson, accidente vasculare cerebrale, scleroză în plăci,
• afecţiuni ORL: rinite, sinuzite, otite, hipoacuzie,, faringite, amigdalite
• afecţiuni psihiatrice: depresie, anxietate, atacuri de panică, tulbulare bipolară
• afectiuni autoimune: stres, insomni, oboseală cronică, imunitate scăzută
• boli dermatologice: acnee, psoriazis, herpes, etc.


Contraindicatii:
Insuficiente renale si/sau hepatice acute, hemoragii cerebrale recente, infarct miocardic, varice voluminoase si inflamate, ulcer varicos, hemoragii, infectii cutanate, perioada de sarcina, rani deschise, boli de piele de natura parazitara si inflamatorie, boli infectocontagioase.

REFLEXODIAGNOSTICUL - constă în reperarea punctelor sensibile sau dureroase, cu semnificatie de disfunctie, dezechilibru sau patologie pentru organele corespondente, proiectate reflexogen pe zonele respective. Prin palpare apare o durere care este direct proporţională cu vechimea si complexitatea afectiunii organului respectiv.Reflexoterapie

Pret pentru o sedinta
50 lei/30 minute
• Copii cu dizabilitati si pensionarii, beneficiaza de 40% reducere